2002 Bing og Bang: Nabo-Nabo

 

ing2

Premiere: Markedet for Scenekunst, Sandefjord

Tid: ca (40:00)

Gudrun Bing og Gerd Bang er naboer i samme blokk på Helsfyr. To høyst forskjellige sjeler, alene i hver sin leilighet, på selveste julaften. Bang er lang og bisk, og tror til å begynne med at hun klarer seg fint uten noen venn. Bing er snill og blid og langt mer aktiv i jakten på noen å dele kaffe og kaker med.

Forestillingen er en annerledes barneteaterforestilling, der skuespillerne forteller historien uten å bruke ord.

Stykket er regissert av den franske teater klovnen Meriem Menant, og forestillingen balanserer mellom klovnens ufrivillige komikk og en overraskende og vakker estetikk. Den klassiske klovnen er satt i et moderne formspråk, der det bla. blir brukt videoanimasjon. Det er ingen tekst i konvesjonell forstand og forestillingen bærer med seg en stillhet som kommer i kontrast til skuespillernes presise kroppslige rytmikk.

Forestillingen er en samproduksjon med Nina ossavy og Bing og Bang Produksjoner. Laget i samarbeid med Nina Ossavy og med videoanimasjon av Boya Bøckmann. Utøvere: Nina Ossavy og Kristin Hestad.  Turnert i Hedemark, Telemark , Vestfold og Møre og Romsdal . Oslo premiere på Torshov Teateret, mars 2003. Spilt på PiT 2003 (42 forestilllinger) del av Norsk Scenekunstbruk.

Bing-Bang

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: